Старши треньорът на Септември София Светослав Петров не остана доволен след

...
Старши треньорът на Септември София Светослав Петров не остана доволен след
Коментари Харесай

Светослав Петров: Много съм афектиран, разочарован съм от част от футболистите

Старши треньорът на Септември София Светослав Петров не остана удовлетворен след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948. Наставникът на столичани разкритикува своите футболисти и уточни аргументите за провалянето.

" Много съм обиден! Обърка се персоналната отговорност на някои от играчите. Знаехме по какъв начин ще играят и какво търсят. Изрично сложихме човек на корнерите. В последна сметка ни вкараха тъкмо такива голове, каквито искахме да предотвратим. Това нещо ме вбесява ".

" Играхме добре първото полувреме и какво от това? При един равносилен мач, както беше през първото полувреме, една неточност взема решение мача. За три-четири минути ни вкараха два гола. Второто полувреме започнахме с сила, само че още веднъж направихме неточност. Допуснахме леки голове. Ядосан съм! Върхът щеше да бъде и Диков да вкара гол от статично състояние. 

В началото на втората част, с тази сила, трябваше да я превъплътим в мача. Вкарахме свежи хора, които да трансформират хода на мача, само че не се получи. В България прекомерно доста се приказва за мотивация. 

Ако футболистите в нашия тим не осъзнават шанса си да отидат в по-голям клуб, колкото и да се опитваме да ги мотивираме с диалози, въпреки всичко всеки самичък си избира пътя в живота и кариерата. На мнение съм, че във футбола няма инцидентни неща. Ако работиш, ще пожънеш триумф ", съобщи Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР